Kıbrıs'ta Kiralık Lüks Araçlar
admin Yorum yapılmamış

Kıbrıs araç kiralama, Kıbrıs’ta rent a car hizmetleri ile son model araçlarını müşterilerine sunarak müşterilerinin konforlu ve keyifli bir yolculuk yaşamaları için inanılmaz fırsatlar sunuyor. Kıbrıs lüks araç kiralama denilince kalitesiyle öncü hizmetiyle fark yaratan şirketimiz, ihtiyaç sahiplerine filosunda bulunan son model ve yüksek konforlu lüks BMW aracıyla karşılık vermektedir.  Daha üst segment araçlar ile seyahat etmek isteyen müşterilerimiz Mercedes Vito gibi VIP araçlarla da sağlanan transfer ve tur hizmetlerinden yararlanabilmektedirler.

Kıbrıs'ta Kiralık Lüks Araçlar

Kıbrıs Lüks Araç Kiralama

KKTC yasaları 8 kişiden fazla yolcu taşımak için özel izinleri zorunlu kıldığından dolayı 8 kişiden fazla kapasiteli araç kiralamaları mümkün olmuyor. Bu yüzden şoförlü araçlar tur ve transfer hizmetleri vermektedir. Son model BMW, Hyundai ix35 gibi lüks araçları filosunda bulunduran ( Tıkla keşfetKıbrıs Lüks Sınıf Kiralık Araçlar ) ve her müşterisine üst düzey lüks araç kiralama hizmetlerinde memnuniyet sağlayan şirketimiz ve tüm rent a car şirketlerinde bu hizmet genellikle şoför veya rehberli hizmetler olarak tercih edilmektedir. Kişilerin yabancı oldukları Kıbrıs trafiğinde araç kullanmak istememeleri bu tür bir hizmet almalarını sağlamaktadır.

Lüks Araç Tutkunları İçin Kıbrıs’ta Yüksek Kaliteli Hizmet

Kıbrıs Araç Kiralama şirketi kiralık araç filosu olarak isimlendirip vitrin ettiği otomobillerin yüksek kalitede olmasına önem vermektedir. Müşterilerinin can güvenliğini her şeyden önce tutan araç kiralama hizmetleri araçların bakım ve kontrolleri konusunda oldukça hassas davranmaktadır. Araç kiralama hizmetinde kullanılan bütün araçlar teslimat öncesinde kontrollerden geçirilir. Her müşteri sonrasında detaylı bir şekilde kontrol edilen araçlar eksiksiz bir şekilde yeniden yola çıkmak üzere hazırlanırlar.

Araç kiralama hizmetlerinde önemli olan müşterilerin güvenliğini ve konforunu sağlamak olduğundan dolayı son model araçlar öncelikli olarak filolarda yer alır. Havaalanı transferi yapmak isteyen yolcular da internet üzerinden işlemlerini tamamlayıp lüks araçlarla yapılan transfer hizmetlerinden faydalanabilmektedirler. Ercan Havalimanı Rent a Car transfer hizmetlerinden yararlanmak için hangi havayolu ile geldiğinizi, uçuş saatinizi ve konaklayacağınız oteli bildirmeniz durumunda www.kibrisarackiralama.com müşteri temsilcisi tarafından karşılanıp özel lüks araçlarla otelinize ulaştırılabilirsiniz.

Kıbrıs’ta hemen kiralayabileceğiniz lüks araçlar

–> BMW 5.20d
–> HYUNDAİ X35
–> HYUNDAİ H1 Minibüs

Kıbrıs’ta Bilmeniz Gereken Lüks Araç Kiralama Şartları Nelerdir?
Kıbrıs’ta araç kiralarken geçerli olan bütün şartlar lüks araç kiralamada da geçerlidir.

En önemlileri:
—————–
-Pasaport.
-25 yaş sınırı.
-KKTC’de öğrenci olmamak.

Kıbrıs’ta araç kiralama şartlarının tamamını öğrenmek için tıklayınız…