kıbrıs-motosiklet-kiralama
admin Yorum yapılmamış

Yavru vatan olarak tabir edilen Kıbrıs, her noktası ayrı bir güzelliğe ve estetiğe sahip olan bir yerdir. Kıbrıs’ta bir yerden bir yere ulaşımınızı taksi ile ya da araç kiralayarak karşılayabileceğiniz gibi aynı zamanda motosiklet de kiralayarak karşılayabilirsiniz.

Kıbrıs’ta Motosiklet Kiralamak İsteyenlerin Bilmesi Gerekenler

▬♦ Türkiye’den Kıbrıs’a ilk defa gidecek olup adada motosiklet kiralamayı düşünenlerin bilmesi gereken en önemli şey şudur: Kıbrıs’ta trafik sol taraftan akmaktadır ve dolayısıyla da buna istinaden otomobillerin direksiyonları sağda olmakla birlikte vites kolu da sol tarafta kalmaktadır. Yani seyahat planlarınız arasında Kıbrıs’a gitmek varsa ve Kıbrıs’taki ulaşımınızı motosiklet kiralayarak sağlamayı düşünüyorsanız öncelikle trafik akışına uyum sağlayıp sağlayamayacağınıza karar vermelisiniz.

▬♦ Kıbrıs’ta trafik ışıkları yok denecek kadar azdır. Buna rağmen birçok noktada sık sık kameralı radar uygulaması bulunmaktadır. Bu nedenle de Kıbrıs’ta araç ve motosiklet kullanmak Türkiye’den gelenler için oldukça zor ve sıra dışı olmaktadır. Ayrıca unutmamanız gereken bir başka nokta da şudur: Kıbrıs’ta dönel kavşaklar oldukça fazladır ve üstünlük daima dönel kavşaklardan çıkanlardadır.

Kıbrıs trafik kurallarını tam anlamı ile bilmiyorsanız motosiklet kiralamadan önce mutlaka KKTC – Kuzey Kıbrıs’ta Trafik Cezaları ve Önemli Tüyolar yazımızı okumalısınız.

kibrista-motosiklet-kiralamak

Kıbrıs Motosiklet Kiralama Ücretleri

Kıbrıs’ta ulaşım için motosiklet kiralamanız mümkündür ancak bu kiralamayı oraya gittiğinizde zor durumda kalmamak adına önceden yapmanız ve şirket ile önceden görüşmeniz daha doğru olacaktır. Kıbrıs’ta motosiklet kiralama ücretleri motorun markasına ve kiralanan gün sayısına göre değişkenlik göstermektedir.

Kıbrıs’ta motosiklet kiralamayı düşünüyorsanız öncelikle EURO üzerinden ödeme yapacağınızı bilmelisiniz.

– 1 ile 3 gün arası motosiklet kiralamayı düşünüyorsanız günlük 25 euro civarında,
– 3 ile 5 gün arasında motosiklet kiralamayı düşünüyorsanız günlük 20 euro civarında
– Haftalık motosiklet kiralayacaksanız 130-140 euro gibi fiyatlardan başlayan ücretler ödemeniz gerekebilmektedir.

Kıbrıs’ta Motosiklet Kiralama Şirketi

Kıbrıs motor kiralama hizmeti sunan şirket maalesef yoktur.

Unutmayınız: Kıbrıs’ta motosiklet kiralama hizmeti alabilmeniz için sürüş ehliyetinizin olması ve kullanım kuralları gereği kask takılması mecburidir.

——————
Kıbrıs’ta motosiklet kiralamak yerine lüks, aile, ekonomik ve orta sınıf araç kiralamayı düşünürseniz araç kiralama şirketimizin tüm kiralık araçları incelemek için tıklayınız ?