kıbrıs taksi ücretleri
admin Yorum yapılmamış

Kıbrıs, her yönü ile mutlaka herkesin gezip görmesi gereken nadide yerlerden birisidir. 2008 yılından bu yana Kıbrıs yaşantımız boyunca birçok konuda gözlem yapma ve deneyim yaşama şansını elde ettik. Genel görüş itibari ile taksi, özel transfer ve rent a car hizmetlerimizi kullananların Kıbrıs’ı bulduğunu duyuyoruz. Aslında Kıbrıs’ta planlı bir gezi programı yapıldığında hiç de yüksek ücretleri gerektirmeyen bir yer olduğunu görebilirsiniz.

Kıbrıs seyahati ve gezisi sırasında önemli olan hususlardan birisi de ulaşımdır. Doğru bir ulaşım planı ve rezervasyon ile önceden tüm ulaşım faaliyetlerini planlamanız sayesinde adada daha rahat ve güzel bir gezi yapacağınızı garanti edebiliriz.

Kuzey Kıbrıs’a Türkiye’den Nasıl Ulaşılır?

Kıbrıs Denizyolu Ulaşımı
Kıbrıs’a denizyoluyla ulaşım sağlayabilirsiniz. Kuzey Kıbrıs’a aracınızla giderek arabalı feribot ulaşımını kullanacaksanız bu durum sizin Kıbrıs’ta transfer ve ulaşım sürecinizde kolaylık sağlayacaktır ancak yorucu bir sürece hazır olmanız gerektiğini biliniz.

Kıbrıs’a denizyoluyla ulaşım 6 ile 8 saat arasında sürecektir. Arabalı feribotlara ise Mersin Limanı’ndan ya da Taşucu’dan binerek Girne ya da Magosa limanına ulaşım sağlayabilirsiniz.

Kıbrıs Havayolu Ulaşımı
Kıbrıs’a uçak ile ulaşım sağlamayı düşünüyorsanız Kıbrıs’a uçuş yapan Türk Hava Yolları, Kıbrıs Türk Hava Yolları, Pegasus ve Atlasjet firmalarından uçuş biletlerinizi alabilirsiniz. Kıbrıs’ta hizmet veren tek havalimanı vardır: Ercan Havalimanı.

Detaylı bilgi için ✈ Ercan Havalimanı sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Taksi mi Araç Kiralama Hizmeti mi?

Kıbrıs seyahatlerinizde Ercan Havalimanı’na ya da Kıbrıs limanlarına adım attığınız andan itibaren araç kiralamanız ya da taksi transferi yapmanız mümkündür.  Kıbrıs’ta araç kiralama konusunda en iyi firmayı arıyorsanız geniş bir araç filosuna sahip olan ? www.kibrisarackiralama.com markasını tercih edebilirsiniz. Taksi konusunda da profesyonel olarak hizmet veren www.kıbrıstaksi.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

kibris taksi

En Konforlu Hizmet Kıbrıs Taksi Transferi

Kıbrıs’ta taksi transferleri ziyaretçilerin en çok kullandıkları ulaşım yoludur. Önceden taksi şirketi ile görüşüp gidiş tarihlerinizi bildirdiğinizde iniş yerinizde isminizin yazılı olduğu bir tabela ile taksinizin sizi beklediğini görebilirsiniz.

Kuzey Kıbrıs taksileri istediğiniz yerlere sefer yapabilmektedir. Kıbrıs taksi ücretleri ise gideceğiniz yere ve kişi sayısına göre farklılık göstermektedir. Çünkü Kıbrıs’ta bulunan taksiler kişi sayısına göre büyük ya da küçük olabilmektedir. 1-3 arası yolcu grubu için binek otomobil size hizmet verirken 1 ile 7 yolcu arasında yolcu grupları için VIP Mercedes araçları ile taksi şirketleri sizlere transfer hizmet vermektedir.

Kıbrıs Taksi Fiyatları
Kıbrıs’ta ortalama olarak taksi ücretleri 110 TL’den başlayan fiyatlarla mesafeye ve yolcu sayısına göre artış gösterebilmektedir.

Özellikle Ercan Havalimanı’ndan Kuzey Kıbrıs’ta istediğiniz her yere taksiyle transfer işleminin yapılabileceğini biliniz.

Detaylı bir şekilde Kıbrıs Taksi Ücretlerini analiz etmek isterseniz http://www.kibristransfer.com/transfer-taksi-ucretleri linkini tıklayıp bilgi sahibi olabilirsiniz.