KKTC-benzin-fiyatları
admin Yorum yapılmamış

Türkiye – KKTC Benzin Fiyat Karşılaştırması

Kıbrıs’ta benzin fiyatları Türkiye ile kıyaslandığında ciddi farklılıklar ortaya çıkmaktadır. Türkiye’de 5 TL civarında seyreden benzinin litre fiyatı araç kiralamak isteyenler için oldukça yüklü bir maliyet hesabı çıkarır. Kıbrıs için fiyatlara bakıldığında aynı dönemde benzinin litre fiyatının 3,7 TL olduğu görülmektedir.

Fiyatlar arasında ciddi bir fark olduğu göz önüne alındığında Kıbrıs’ta araç kiralamak sanılanın aksine çok daha ekonomik ve rahat olacaktır. www.kibrisarackiralama.com markamızın araç kiralama hizmetlerinden faydalanan herkese benzin alımı ile ilgili önemli bilgileri vermektedir.

2018 Türkiye Akaryakıt Pompa Fiyatları
Kurşunsuz Benzin –> 5.57 TL
TP Motorin –>  5.10 TL
TP Gaz –> 3.4 TL
Motorin –> 4.44 TL

Türkiye’deki akaryakıt fiyatlarını güncel olarak öğrenmek için www1.tppd.com.tr:81/SitePages/PompaFiyatlari.aspx linkini ziyaret edebilirsiniz.

2017 KKTC – Kuzey Kıbrıs’ta Akaryakıt Fiyatları
Kurşunsuz 97 –> 4.04 TL
Kurşunsuz 95 –>  3.95 TL
Euro Diesel –> 3.75 TL
Gaz Yağı –> 3.65 TL

Araç kiralama hizmetinden faydalanan herkes mutlaka maliyet hesabı yaparak kiralama işlemine karar vermektedir. Bu yüzden araç kiralama hizmeti almak isteyenlerin yakıt tasarrufu ile ilgili talepleri ortaya çıkar. LPG ve dizel araç tercih etmek isteyen müşterilerin yanı sıra düşük motor hacimli araç talep eden müşteriler de vardır.

kıbrıs-yakıt-fiyatları

Kıbrıs Yakıt Fiyatları

Kuzey Kıbrıs’ta benzin fiyatları tüm bu sorunları ortadan kaldıracak düzeyde olduğundan dolayı yakıt maliyeti özellikle Türkiye’den gelen müşterilerimiz için oldukça uygun olmaktadır. Kıbrıs’ta benzin fiyatlarının ucuz olmasından ve LPG kullanımı yasak olduğundan dolayı araç kiralama firmaları da benzinli araç kiralamayı tercih etmektedir.

KKTC yakıt fiyatları ile maliyetleri düşürürken bölgenin her noktasını gezmek isteyenlerin de yüzünü güldürmektedir.

Önemli Uyarı:
Kıbrıs’ta araç kiralayacakların dikkat etmesi gereken tek şey benzincilerin çalışma saatleridir. Türkiye’de benzincilerin 7/24 açık olmasına alışkın olan müşteriler Kıbrıs’ta gece yarısı 00:00 itibariyle kapanan benzinciler yüzünden sorun yaşayabilirler.

Kıbrıs Araç Kiralama şirketimiz; araba teslim saatine ve müşterinin talebine göre kiralık aracın benzinini ayarlamaktadır. Araç teslimi gece yarısı sonrasında ise deponun yeterli miktarda dolu olmasını mutlaka sağlamaktadır. Ercan Havalimanı Rent a Car hizmetlerinden yararlanacak ve gece uçuşu ile gelecek müşteriler için de benzer kolaylıklar sağlanmaktadır.

Kıbrıs’ta En Az Benzin Yakan Kiralık Araçlar
Araç filomuzda yer alan en az benzin yakan ekonomik sınıfı kiralık araçlar hangileridir? Keşfetmek için https://www.kibrisarackiralama.com/kibris-arac-kiralama-fiyatlari linkini tıklamanız yeterlidir.

_____________________
Hazırlayan:
Kıbrıs Araç Kiralama | Kıbrıs Ercan Havalimanı Rent a Car Şirketi
www.kibrisarackiralama.com