kıbrıs karavan araç kiralama
admin Yorum yapılmamış

Kıbrıs’ta Karavan ile Özgürlüğün Tadını Yaşayın

Özgürlüğünüze ne kadar düşkünsünüz? Tatil yaparken bir yere veya programa bağlı olmak sizi sıkıyor mu? Gece yıldızlı gökyüzünde bir kamp ateşinde kahve içmek size mutluluk mu veriyor? İşte, karavan ile yapılacak bir tatil bütün bu sorulara en güzel yanıt olacaktır. Özgürlüğün ikinci adı olan karavan ile Kıbrıs’ta tatil yapmak birçok kişinin gerçekleştirmek istediği hayallerinden biridir.

Karavan ile seyahat etmek herhangi bir araç ile seyahat etmekten çok farklıdır. Çünkü karavan bir hayat ve yaşayış biçimidir. İstediğiniz yerde durmak tadını çıkartmak ve konaklamak tatili özgürce yaşamak için biçilmiş kaftandır. Tatilinize kendinizden bir şeyler katacağınız ve rotanızı harita üzerinde değil de kalbinizde yaşayacağınız bir tatildir.

Dünyada birçok tatil sever, karavan kiralayarak birbirinden unutulmaz tatil anıları biriktirmişlerdir. Siz de özgürlüğünüzü sonuna kadar yaşayacağınız bir tatil için Kıbrıs karavan kiralama hayaliyle Kıbrıs’a gelmek isteyebilirsiniz ancak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Karavan kiralama hizmeti pek revaçta değil. Uzun süre ve belli dönemlerde Kıbrıs’a gelenler için karavan satışları yapılmaktadır. Ücretleri 20.000 TL ile 60.000 TL arasında değişmektedir. İnternetten araştırma yapıp isteğinize göre Kıbrıs’ta Karavan araç bulabilirsiniz. En uygun fiyatlar ile satın alacağınız karavanlar ile Kıbrıs’ın en nadide köşelerinde gerçek özgürlüğü yakalayabilirsiniz.

Kuzey Kıbrıs’ta Karavan ile Gidilecek Yerler Nerelerdir?

Kıbrıs şehirlerindeki canlılık kadar doğal güzellikleri ile kamp severlerin de gözdesi halindedir. İster çadırla istenilir ise karavan ile tatil severlere birçok alternatif sunmaktadır.

Kıbrıs’ta karavan ile tatil yapmak isteyenler için çok fazla lokasyon bulunmaktadır. Deniz kıyısında veya ormanlık alanlarda karavan ile keyifle ve güvenle konaklayabilirsiniz. Karavan ile yola çıkacaklara yanlarına bisiklet almalarını da Kıbrıs Araç Kiralama olarak şiddetle tavsiye ederiz.

✓ Kuzey Kıbrıs’ta en sık tercih edilen kamp yeri Girne ve Karpaz’dır.
✓ Girne’de Güzelyalı plajı ya da Karakum plajı seçilebilecek alternatifler arasındadır. Girne’de çam ağaçları arasında veya Karpaz’da ardıç ormanlarında yeşilin bin bir tonunda da karavanınız ile rahatlıkla konaklayabilirsiniz.
✓ Altınkum’un eşsiz kumlarında dolaşmak da isteyebilirsiniz.
✓ Lefkoşa ve Girne’den genellikle 5-10 derece daha serin olan Alevkayası da sıcaklardan bunalanlar için ideal bir yer.
✓ Kaplıca sahilinde geceleri gökyüzünün size sunduğu şöleni izlemek de çok farklıdır.
✓ Alagadi plajlarını da unutmayın.
✓ Fotoğraf severlerin sıklıkla tercih ettiği Güzelyurt.

karavan-araç-kiralama

Kıbrıs Araç Kiralama Şirketi olarak size tavsiyemiz planlarınızı bir kenara bırakarak Kıbrıs’ın doğal ve tarihi güzelliklerini karavan ile spontane çıkartmanızdır.

Kıbrıs’ta Karavan Satın Alamıyorsanız Minibüs Kiralayın

Günümüzde pek çok kişi Kıbrıs’a kısa dönemli turistik gezi için geldikleri için karavan kiralama hizmetleri yerine normal araç kiralama hizmetlerinden yararlanarak tatilini farklı şekilde geçirmeyi daha doğru buluyor. Özgürlüğüne düşkün, standartlardan uzak ve farklı bir tatil yaşamak için adaya gelen aileler / kalabalık gruplar karavan satın almak yerine minibüs araç kiralama alternatifini sıklıkla tercih etmektedir.

???
Kuzey Kıbrıs’ta hemen minibüs kiralamak için tıklayınız!…
Kuzey Kıbrıs’ta hemen kiralayabileceğiniz tüm araçları keşfetmek için tıklayınız!…

Kıbrıs’ı bir uçtan bir uca ailece dilediğince gezmek için en rahat ve en keyifli yollardan biri de minibüs kiralamaktır aslında. Birbirine yakın şehirleri, rahat yolları, misafirperver halkı ile güvenli ve rahat tatilin tadını Kıbrıs’ta kalabalık grupsanız eğer kiralayacağınız minibüsle de çıkartabilirsiniz.

Kıbrıs’ta yer alan birçok kamp alanı fiziksel şartlar açısından kampçılarına çok geniş olanaklar sunuyor. Size de sadece karavan satın alarak ya da minibüs kiralayarak Kuzey Kıbrıs’ı dolaşmak kalıyor.